Zakelijke reizen

Zakelijk reisadvies

Tijd is waardevol en afhankelijk van een efficiënte- en effectieve reisplanning.

Onze reisagenten staan ieder moment klaar om je te voorzien van zakelijk reisadvies. Gezamenlijk stellen wij jouw bedrijfs- en persoonlijk reisprofiel samen, zodat wij de wensen van het bedrijf en haar werknemers leren kennen.

Jouw persoonlijke reisagent is altijd bereikbaar zonder wachtrij om jou een passend reisvoorstel te doen. Middels het online reisaanvraag formulier op de website of in de app kun je snel en gemakkelijk een verzoek tot reisvoorstel indienen, op kantoor of zelfs in de trein naar de luchthaven.

Jouw gehele zakenreistraject

Effectieve reisplanning is belangrijk

Tijd is waardevol en afhankelijk van een efficiënte- en effectieve reisplanning. Het is daarom van belang dat een reisplanning aansluit op jouw agenda, zodat je het meeste uit jouw tijd kunt halen. Onze wereldwijde reiskennis zorgt er voor dat jij de perfecte aansluiting hebt en overnacht in de beste accommodatie op loopafstand van de locatie. Reis je naar een bestemming waar een visum noodzakelijk is? Via onze eigen partnerportal van VisumCentrale Nederland word je door de beste specialisten goed geholpen en hou je toch jouw gehele zakenreistraject centraal bij één bedrijf.

Risico’s goed managen

Duty of Care Policy

Als werkgever heb je een zorgplicht naar je werknemers, ook tijdens hun zakenreis. Het op afstand managen van risico’s is complex. Wat doe je bijvoorbeeld als een paspoort wordt gestolen of een vlucht wordt geannuleerd? Zakenreizen gaan gepaard met verscheidene risico’s, wat een aanzienlijke verantwoordelijkheid voor bedrijven met zich meebrengt. Een degelijk ingerichte Duty of Care Policy is daarom essentieel. Wij staan klaar om jou hierbij te ondersteunen en adviseren.

Persoonlijk contact

Neem contact op met één van onze travelplanners

Persoonlijke aandacht, dat is waar het om draait bij Westbound Business Travel. Mijn doel is om jouw reis soepel te laten verlopen zodat je de focus kunt leggen op de zakelijke essentie.

T: +31 (0)53 7009747

Britt Veltmann

Business Travelplanner

Reisapp

Westbound Travel Reisapp

Heb je een reis geboekt bij Westbound Business Travel? Wij weten als geen ander dat een goede voorbereiding belangrijk is. Daarom hebben wij exclusief voor al onze klanten de Westbound Business Travel App ontwikkeld. De Westbound Travel app is kosteloos en eenvoudig te gebruiken!