Westbound Business Travel

Over ons

Jouw visie is ons vertrekpunt

Westbound Business Travel, een divisie van Westbound Travel, werd in 2012 opgericht als reactie op de groeiende vraag naar zakelijke reisdiensten. Het bedrijf heeft een aandeel in Toerbusiness, een joint venture die al in 1995 werd opgezet samen met Airtrade Holland. Airtrade behoort tot BCD Holdings, een van ’s werelds grootste reisorganisaties. Dankzij deze nauwe samenwerking kan jouw bedrijf profiteren van aantrekkelijke tarieven, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor de reguliere consumentenmarkt. Het team van Westbound Business Travel bestaat uit twee gedreven en ambitieuze professionals met een diepe passie voor zakelijke reizen. Met onze Twentse nuchterheid zorgen wij voor persoonlijke aandacht en zorgvuldig georganiseerde zakelijke reizen.

CEO Westbound Travel

Peter Vroom

Samen met de collega’s van Westbound Business Travel nog steeds betrokken bij het boeken van zakelijke reizen en organiseren van Groups- en Incentive reizen. Bij zakenreizen staan tijd en planning vaak voorop en we proberen met onze kennis daar de beste opties voor te vinden. Het samenstellen van mooie en unieke groepsreizen blijft iedere keer weer een mooie uitdaging. Alles is mogelijk, de kunst is om op basis van wensen en budget de perfecte groepsbeleving te realiseren.

Travelplanner

Melle Eggink

Mijn naam is Melle Eggink en na mijn HBO studie in Tourism Management en Master studie in International Tourism & Events Management ben ik hier aan de slag gegaan om mijn ambities achterna te streven. Een groot deel van de klanten zal mij vast al eens gesproken of gezien hebben. Binnen Westbound Business Travel ben ik verantwoordelijke voor het boeken van zakelijke- en groepsreizen waarnaast ik ook verantwoordelijk ben voor het relatiebeheer en product- /procesontwikkeling. Elke dag is divers, elke klant heeft andere wensen en elke reisaanvraag verschilt, iets waar ik veel energie van krijg. Benieuwd naar hoe wij jouw gehele zakenreistraject volledig uit handen kunnen nemen? Ik kom graag eens kennis maken!

Travelplanner

Britt Veltmann

Mijn naam is Britt Veltmann, Reisadviseur Zakelijke en Groepsreizen bij Westbound Business Travel. Oorspronkelijk uit Oldenzaal, ben ik afgestudeerd als Event Manager en heb eerder ervaring opgedaan bij een ander business reisbureau. Mijn passie ligt in het klantcontact en de constante uitdaging, waarbij ik geniet van de variatie die elke dag brengt. Of het nu gaat om het regelen van vliegtickets of het samenstellen van complete groepsarrangementen, ik neem de planning en details op me. Mijn missie is om jouw reis soepel te laten verlopen, zodat jij je kunt concentreren op de zakelijke essentie.