Zakelijke reizen

Groups & incentives

Op maat met aandacht voor jouw wensen

Westbound Business Travel heeft veel ervaring in het organiseren van groeps- en incentive reizen in binnen- en buitenland.

Als bedrijf op pad met alle medewerkers, klanten of met de businessclub; wij kunnen het juiste advies geven over de bestemming en het programma en dit ook realiseren.

TOT IN ELK DETAIL

Het best mogelijke reisprogramma

In vele steden kennen wij goed de weg en kunnen we aan de hand van jouw wensen met een verrassend voorstel komen. Ontspannen reizen naar een heerlijke zonnige bestemming om samen wat te vieren; wij weten de weg! Of een unieke bestemming waar je als groep op ontdekking gaat? Wij weten de beste uitstapjes te vinden en kunnen je adviseren met het best mogelijke reisprogramma.
Wij organiseren alles tot in detail zodat je zelf ook kunt genieten van de reis. Hierbij houden we rekening met het doel van de reis en uiteraard het budget. Graag bespreken wij persoonlijk de wensen en maken wij in overleg een reisvoorstel op maat dat aan alle wensen voldoet!
Wil je inspiratie opdoen dan vind je hier een aantal voorbeelden van groeps- en incentive reizen die wij reeds uit hebben mogen voeren.

Dit zeggen onze klanten

Reviews

Door Westbound gaat het regelen van onze zakenreizen super soepel. Ze kennen de specifieke wensen van onze medewerkers en denken altijd mee. Korte lijntjes en snelle respons tijd is top!

Foodjet

Westbound Travel is een professionele partner. Zij zijn betrokken en denken mee. Vliegtickets, hotels, huurauto, het is altijd zo gepiept!

PCI

Westbound is een fijn (zakelijk) reisbureau. Snel, behulpzaam, vriendelijk en altijd bereikbaar om te helpen op reis waar nodig.

The Masterpack Group

Persoonlijk contact

Neem contact op met één van onze travelplanners

Persoonlijke aandacht, dat is waar het om draait bij Westbound Business Travel. Mijn doel is om jouw reis soepel te laten verlopen zodat je de focus kunt leggen op de zakelijke essentie.

T: +31 (0)53 7009747

Britt Veltmann

Business Travelplanner

Reisapp

Westbound Travel Reisapp

Heb je een reis geboekt bij Westbound Business Travel? Wij weten als geen ander dat een goede voorbereiding belangrijk is. Daarom hebben wij exclusief voor al onze klanten de Westbound Business Travel App ontwikkeld. De Westbound Travel app is kosteloos en eenvoudig te gebruiken!