Zakelijke reizen

Business Travel

Op maat met aandacht voor jouw wensen

Met efficiënte- en vakkundige reisoplossingen op maat nemen wij jouw gehele zakenreistraject uit handen, zodat jij je echt bezig kunt houden met wat voor jou het belangrijkste is, ondernemen.

Bij ons staat jouw zakenreis centraal van start tot finish. We selecteren met precisie de meest geschikte vluchten en accommodaties voor jou. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen en alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Of je nu naar een (privé)transfer, treinticket of autohuur op zoek bent, wij staan voor je klaar. Onze reisoplossingen zijn efficiënt, op maat gemaakt en volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften en dat van jouw bedrijf!

Vluchten
Accommodaties
Autoverhuur
Treintickets
Transfers

Wij zullen altijd een stap extra doen

Wat ons onderscheidt

Economy Class of Business class? Gangpad of raamplaats? Luxe of juist de budgetkamer? Omdat je bij ons een vaste travelplanner hebt, kennen wij jouw persoonlijke reisbehoeften en die van het bedrijf. Bij ons hoef je je niet opnieuw voor te stellen! Door onze goede samenwerkingen profiteert jouw bedrijf van gunstige tarieven die niet beschikbaar zijn voor de reguliere consumentenmarkt. Je kunt bij Westbound Business Travel terecht voor al je zaken rondom jouw reis en met onze 24/7 noodlijn staan wij altijd voor je klaar. Wij zullen altijd een stap extra doen. Wil je graag een wijziging doorgeven? Vanwege onze korte wachttijd ben je snel in contact met één van onze travelplanners. De kleinschaligheid, ervaring, passie en professionaliteit is onze kracht.

Wij weten wie onze klanten zijn en herkennen wensen en behoeften snel. Bij Westbound Business Travel verplaatsen wij ons in de schoenen van de klant. Ons innoverende boekingsproces zorgt er voor dat je altijd op de best mogelijke manier jouw reizen bij ons kunt boeken. Wij zijn trots op onze ervaren Travelplanners. Wij bieden flexibele voorwaarden en gunstige vliegtarieven. Door onze wereldwijde contracten kunnen wij ook ter plaatse de reis volledig tot een succes maken.

Risico’s goed managen

Duty of Care Policy

Als werkgever heb je een zorgplicht naar je werknemers, ook tijdens hun zakenreis. Het op afstand managen van risico’s is complex. Wat doe je bijvoorbeeld als een paspoort wordt gestolen of een vlucht wordt geannuleerd? Zakenreizen gaan gepaard met verscheidene risico’s, wat een aanzienlijke verantwoordelijkheid voor bedrijven met zich meebrengt. Een degelijk ingerichte Duty of Care Policy is daarom essentieel. Wij staan klaar om je hierbij te ondersteunen en adviseren.

Persoonlijk contact

Neem contact op met één van onze travelplanners

Een fijne samenwerking en goede communicatie zijn beiden ontzettend belangrijk voor het best mogelijke reisadvies. Wij kennen jouw wensen en die van je collega’s!

T: +31 (0)53 7009747

Melle Eggink

Business Travelplanner

Dit zeggen onze klanten

Reviews

Door Westbound gaat het regelen van onze zakenreizen super soepel. Ze kennen de specifieke wensen van onze medewerkers en denken altijd mee. Korte lijntjes en snelle respons tijd is top!

Foodjet

Westbound Travel is een professionele partner. Zij zijn betrokken en denken mee. Vliegtickets, hotels, huurauto, het is altijd zo gepiept!

PCI

Westbound is een fijn (zakelijk) reisbureau. Snel, behulpzaam, vriendelijk en altijd bereikbaar om te helpen op reis waar nodig.

The Masterpack Group

Reisapp

Westbound Travel Reisapp

Heb je een reis geboekt bij Westbound Business Travel? Wij weten als geen ander dat een goede voorbereiding belangrijk is. Daarom hebben wij exclusief voor al onze klanten de Westbound Business Travel App ontwikkeld. De Westbound Travel app is kosteloos en eenvoudig te gebruiken!