Maak nu een afspraak voor jouw zakelijke reisadvies

Emirates gaat de lat voor luxe luchtvaart nog hoger leggen met haar nieuwste aankondiging. De luchtvaartmaatschappij heeft plannen onthuld voor een grootschalige modernisering van het interieur van maar liefst 43 A380’s en 28 Boeing 777’s. Een baanbrekende toevoeging aan deze upgrade is de introductie van een volledig nieuwe Business Class in de Boeing 777-vloot. Wat deze Business Class echt uniek maakt, is de 1-2-1-opstelling, waardoor alle passagiers directe toegang tot het gangpad hebben, een primeur voor Emirates.

Maar dat is nog niet alles. Emirates zal ook voor het eerst Premium Economy aanbieden, waardoor passagiers een nog breder scala aan keuzemogelijkheden hebben voor hun reiservaring. Met de toevoeging van de Premium Economy-cabine en de geheel vernieuwde Business Class, zal het totale aantal stoelen op de Boeing 777-vloot op 332 komen.

De eerste Boeing 777 staat gepland voor een opknapbeurt in juli van dit jaar, waardoor passagiers binnenkort kunnen genieten van een nog verfijndere en comfortabelere reiservaring met Emirates. Hoewel er nog geen afbeeldingen beschikbaar zijn van de nieuwe Business Class in de Boeing 777, kunnen reizigers zich verheugen op een verfrissende en comfortabele reis met Emirates.

| 31 mei 2024 | Nieuws |