What we do

What we do

Persoonlijk, ervaren en enthousiast

Wij doen wat we beloven, staan voor kwaliteit en zijn trots op wat we doen!

Wie we zijn

Westbound Business Travel is aandeelhouder van Toerbusiness; een reeds in 1995 opgerichte joint venture met Airtrade Holland. Airtrade is onderdeel van BCD Holdings; één van de grootste reisbedrijven ter wereld. Door deze goede samenwerking profiteert jouw bedrijf van gunstige tarieven die niet beschikbaar zijn voor de reguliere consumentenmarkt.

Trots!

Wij zijn trots op onze ervaren Travelplanners. Wij bieden efficiënte reisoplossingen op maat. Wij nemen het gehele zakenreistraject uit handen en bieden daar een compleet servicepakket voor aan. Alles wordt tot in de puntjes geregeld met aandacht voor elk segment. Wij bieden flexibele voorwaarden en gunstige vliegtarieven. Door onze wereldwijde contracten kunnen wij ook ter plaatse jouw reis volledig tot een succes maken.

Een stap extra

Door onze boutique aanpak staat maximale aandacht centraal. Door Covid-19 konden wij onze meerwaarde nóg meer benadrukken. De actualiteit van informatie is nog nooit zo belangrijk geweest. Per land zijn er weer verschillende maatregelen en er zijn dan ook meerdere aspecten waar je als bedrijf rekening mee moet houden. Onze ervaren travelplanners zijn helemaal up-to-date en hier volledig in gespecialiseerd. We care! Persoonlijke aandacht, dat is waar het om draait bij Westbound Business Travel. In combinatie met onze Twentse nuchterheid is dat de basis voor de zakenreizen die wij verzorgen voor onze klanten.